Ünlü meydan boş kaldı Ünlü meydan boş kaldı

Maliyetlerle baş edemediklerini söyleyen  Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Kurtuluş Kara, ücretsiz biniş hakkı olan tüm grupları ayda 4 gün ücretsiz taşıyacaklarını duyurdu.

BEDAVA SEYAHAT SONA ERDİ

Özel halk otobüsü esnafı, ücretsiz toplu taşımadan yararlanan 65 yaş üstü vatandaşları Türkiye genelinde ayda yalnızca 4 gün hizmet vermeyi kararlaştırdı. Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Kurtuluş Kara, bugün Ankara Yenimahalle’de bulunan Başkent İlçeler Terminali’nde yaptığı basın açıklamasında, “Şehit yakınları, gaziler, basın mensupları ve emniyet mensupları haricinde ücretsiz biniş hakkı olan diğer tüm grupları ayda sadece 4 gün taşıyacağız” dedi.

Dördüncü günden sonra yolcuları taşımayacaklarını, kamu araçlarına yönlendireceğini belirten Kara, Türkiye genelinde her ayın 1’i ile 4’ü arasındaki günler dışında ücretsiz yolcu taşınamayacağını ve konuyla ilgili olarak özel halk otobüsçüleri, Ankara’daki araçlarına konuyla ilgili bilgilendirme yazısı yapıştırdı.

Editör: Bilal Kayaaltı