Oy kullandığı Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Hakan Tan Ortaokuluna, İl Başkan Vekili Kamil Bayramiç, Başkan Yardımcısı Ufuk Ay, Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alparslan ile birlikte gelen Başkan Gürkan, okul girişinde oy kullanmak için gelen vatandaşlar ve mahalle muhtar adayları ile sohbet etti. Okul içerisinde de gezerek sandık görevlileri ve vatandaşlarla da kısa sohbet eden Gürkan, ardından 2 bin 471 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

2 MİLYON 387 BİN 827 KAYITLI SEÇMEN VAR

Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından, okul bahçesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 31 Mart yerel seçimlerinin bir demokrasi şöleni olduğunu ifade etti. Vatandaşların yerel yöneticilerini seçtiği 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin, millet iradesinin sandığa yansıyacağı güzel bir gün olduğunu söyleyen Başkan Gürkan; “Bursa için son derece umutluyuz. Vatandaşlarımız, ferasetiyle bir karar verip yerel yöneticilerini seçecektir. Bursa’nın yaklaşık nüfusu 3 milyon 214 bin. Bunu 2 milyon 387 bin 827’si seçmen. Yani toplam nüfusumuzun yüzde 64 ünün seçmen olduğunu görüyoruz. 36 bin 647 vatandaşımız da bu seçimde genç seçmen olarak ilk defa oy kullanacak” dedi

Bursa'yla Makedonya arasında ticaret yolu genişliyor Bursa'yla Makedonya arasında ticaret yolu genişliyor

“BAHAR RÜZGARLARI ESMEYE DEVAM EDECEK”

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa’nın bugüne kadar seçimlerde Türkiye ortalamasının birkaç puan üzerinde oy oranı ile AK Partiye destek verdiğini belirttiği açıklamasında; “Yıllardır AK Parti seçmeninin iradesinin sandıkta genel orandan da fazla olarak sandığa yansıdığını görüyoruz. Bunun için de her bir seçmenimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Güzel bir bahar günündeyiz. İnşallah bugünden itibaren Türkiye’de bahar rüzgarları esmeye devam edecek ve kazanan demokrasi olacak, milletimizin iradesi olacak. Ben tüm hemşerilerime, yerel seçimlere olan katkılarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.     

Editör: Bilal Kayaaltı