Bursa Kanserle Savaş Derneği, 1 - 7 Nisan Ulusal Kanser Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler kapsamında, Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’ndeki hastalara yapılan moral ziyaretine Ak Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç da katıldı.

Baykar'ın göz bebeği görücüye çıktı Baykar'ın göz bebeği görücüye çıktı

Kamu Hastaneleri Başkanı Doç. Dr. Salih Metin, Başkan Yardımcısı Dr. Sevgi Harorlu ve Onkoloji Hastanesi  Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Akın’ın da eşlik ettiği ziyaretle ilgili bilgi veren Bursa Kanserle Savaş Derneği Başkanı Ümit Ecemiş, hafta kapsamında toplumda kansere yönelik bilincin artırılması ve farkındalık oluşturularak erken tanının öneminin  vurgulanması amacıyla çalışmalar yaptıklarını kaydederek,  bu amaçla Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde yatan hastalar ve ayakta tedavileri devan eden kemoterapi ünitesindeki hastaların ziyaret edildiğini belirtti.

“ÖNEMLİ MESAFELER KAT EDİLDİ”

Hazırlanan hediyelerin hastalara verildiği ziyaret sonrasında konuşan Ak Parti Milletvekili Ahmet Kılıç ise, geçmiş olsun dileklerini ileterek, Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde önemli mesafeler kat ettiğini söyledi. Bursa’daki sağlık yatırımlarının devam ettiğini de ifade eden Kılıç, görevlerini fedakarca yapan sağlık çalışanlarına da teşekkür etti. 

Editör: Bilal Kayaaltı