Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun 297’nci ve aynı zamanda Mart ayı olağan toplantısı, Ensar Vakfı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Abdal Kültür Merkezi Hayrettin Karaman Salonu’nda gerçekleşen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuk olduğu toplantıda, BGKP’nin İcra Heyeti Üyelerinin yanı sıra üyeler ve davetliler hazır bulundu. Toplantının açılışında konuşan BGKP İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney, BGKP olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA AKTAŞ’A BİLGİ VERDİLER

Güney’in ardından, ev sahibi kurum adına konuşan ve kurumun çalışmaları hakkında bilgiler veren Ensar Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Ali Yılmaz ise, vakfın 1979 yılında kurulduğunu ve Bursa Şubesi ile birlikte Türkiye genelinde 168 şubesi bulunduğunu hatırlattı. Yılmaz, vakfın yaptığı çalışmalar hakkında da detaylı bir sunum yaptı.

‘BU ŞEHİRDE ALLAH DOSTLARI VAR’

Toplantının onur konuğu olan ve burada yaptığı konuşmada, hangi iş yapılıyorsa yapılsın gönülden yapılması gerektiğine vurgu yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, BGKP’nin Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan toplantıya ev sahipliği yapmak istediğini belirtti. Bursa’nın ruhaniyetli bir şehir olduğunu belirten Başkan Aktaş, “Bursa, bir medeniyete ev sahipliği yapmış şehirdir. 6 padişahın ve onlarca Allah dostuna ev sahipliği yapan bir şehirdir Bursa. Bu güzelliklerin daha da ön plana çıkmasında bu gibi faaliyetlerin değerli ve kıymetli olduğuna inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi