Tarihi belediye binasındaki makamında BEKSİAD üyelerini ağırlayan Başkan Aktaş, bebe-çocuk konfeksiyonu sektörüne ve Vişne Caddesi’ne dair BEKSİAD üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

'EKONOMİYE GÜÇ KATIYORUZ'

Son dönemlerde ciddi bir ivme yakalayan bebe-çocuk konfeksiyonu sektörünün gelişmesi adına çalıştıklarını ifade eden BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “Sektörümüz genç olmasına rağmen yıldızı hızlı parlayan ve ekonomimize ciddi katma değer sağlayan bir sektör. Tabi bunda Vişne Cadde’mizin geldiği noktanın da önemli katkısı var. Bölgemiz, Bursa’nın en değerli yerlerinden biri. Bazı eksikliklerimiz olsa da, yerel yöneticilerimizin ve siyasilerimizin ilgi ve desteğiyle bunları da en kısa zamanda tamamlayacağız. Sizler her zaman yanımızdasınız” diye konuştu.

'FARKLI ADIMLAR ATIYORSUNUZ'

Ziyarette konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da BEKSİAD’ın sektör anlamında önemli işler gerçekleştirdiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bebe ve çocuk konfeksiyon sektörünün son dönemde yaptığı atılım çok değerli. Bu anlamda BEKSİAD da fark yaratıyor. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi