Partinin Kadın Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, beraberindeki bölge sorumlularıyla birlikte, kalabalık bir heyetle Bursa’da yoğun temaslarda bulundu.

GENEL MERKEZ TEYAKKUZDA

İYİ Parti’nin sahadaki vatandaşla buluşmaları dur durak dinlemeden tüm hızıyla devam ediyor. Genel merkezin nerdeyse tüm kadroları, Türkiye'nin dört bir yanına dağılarak adeta çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyorlar. Bu kapsamda İYİ Parti Kadın Politikalarından sorumlu Genel başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, beraberindeki bölge sorumluları heyetiyle birlikte Bursa'da bir dizi temaslarda bulundu. Bursa İl Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanlığı’nın organize ettiği etkinliklerde kadın üreticilerle görüşüldü, kadın esnaf ziyaretleri yapıldı ve kadın sivil toplum örgütleri ile buluşuldu.

‘MİLLETİN DERDİ DERDİMİZDİR’

İlk olarak İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, İl Kadın Politikaları Başkanı Hüsniye Pıtırlı ve çok sayıda teşkilat üyesi ile il başkanlığında bir araya gelen, Genel Başkan Yardımcısı Sibel Yanıkömeroğlu yaptığı konuşmada, genel başkanı kadın olan tek parti İYİ Parti olarak, kadınların her daim yanında olacaklarını, Türkiye'nin dört bir yanında sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayana kadar çalışacaklarını belirttiler. Her geçen gün artarak devam eden kadına şiddetin son bulması için tüm gücüyle çalıştıklarını vurgulayan Yanıkömeroğlu, “Milletimizin partimize olan teveccühü her gün artarak devam ediyor. Sürekli sahada olmaya devam eden tek partiyiz ve bunu bizzat yerinde bire bir temas ve gözlemlerle hissediyoruz. Vatandaşımızla hemhal olmaktan son derece memnunuz ve çalışma tempomuzu da sürekli arttırıyoruz” dedi.

KADIN DERNEKLERİNE ZİYARET

Heyet, sonrasında Türkiye'de kadına şiddet konusunda adından sıkça söz ettiren Mor Salkım Kadın Derneği’ni ziyaret etti. Bu ziyaret sonrasında kadın üreticilerinin yer aldığı Nilüfer Köylü Pazarı’nda kadınlarla buluşuldu. Sonrasında yapılan, ENKADER Engelli Kadınlar Derneği ziyaretinde, pandemi sürecinde hayat şartları iyice zorlaşan engelli kadınların sorunları dinlendi. Son olarak Kapalıçarşı ve Kozahan esnafı ile de biraraya gelen Genel Başkan Yardımcısı Sibel Yanıkömeroğlu başkanlığındaki Heyet, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Pahalılıktan ve işsizlikten dolayı zor durumda olan esnaf kadınlar, Genel Başkan Meral Akşener'in esnaf ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini sıkça dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi