CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı hayat şartlarının pahalılığı ve bazı marketlerin bebek mamalarına alarm takmasından hareketle ‘Bebek Market’ projesini hayata geçirdi. Geçim sıkıntısı çeken bebekli ailelere, bebek maması, bebek bezi, pişik kremi ve ıslak mendilden oluşan malzemeler dağıtılacak. Destek olmak isteyen vatandaşlar ayni olarak desteklerini yapabilecek.

‘İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞACAĞIZ’

Gerçekleştirdikleri projeyle ilgili bilgi veren CHP ilçe Başkanı Fırat Yılmaz, “CHP Nilüfer İlçe Örgütü olarak 2021 yılı sonuna kadar sürdürmeyi hedeflediğimiz ‘Bebek Market’ dayanışma kampanyasını bugün itibari ile başlatıyoruz. Gönüllülerimiz ve yardımseverlerimizin destekleriyle büyüteceğimiz kampanyanın çoban ateşini ilçe yönetim kurulu üyelerimiz yaktı. İlk etapta dağıtılacak malzemeler arkadaşlarımızın bağışı ile temin edildi ve bugün itibariyle ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlanıyor. Bebek Market kampanyamızda; bebek maması, bez, pişik kremi ve ıslak mendilden oluşan temel ihtiyaç malzemeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak” şeklinde ifadeler kullandı.

‘HERKESE KAPIMIZ AÇIK’

Bu dayanışma odağında ihtiyaç sahibi tüm bebekli ailelerin olduğunu belirten Yılmaz, “Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin desteğe ihtiyaç duyan tüm yurttaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Dayanışmaya destek olmak isteyen gönüllülerimiz ve bağışçılarımıza da ayrıca bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sizlerden beklentimiz kampanya boyunca her numara bebek mama ve bezine ihtiyacımız olacak. Kampanyamıza ayni olarak yapacağınız destekler için tüm gönüllülerimize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi