Başkan Erkan Kamat, Bursaspor- KT 1922 Konyaspor maçının A Spor'dan yayınlanacağını kaydetti.

Bursaspor camianın baskısına dayanamayan A Spor, Bursaspor-KT 1922 Konyaspor maçını yayınlama kararı aldı. Havuz kanalının geri adımını Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, sosyal medya hesabına yazdığı, ‘Yarın saat 19.00'da oynayacağımız KT 1922 Konyaspor maçımız A Spor'da’ ifadelerle duyurdu.

TURKUAZ MEDYAYA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kamat, paylaşımında, “Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın saat 19.00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynayacağımız KT 1922 Konyaspor maçımızı A Spor yayınlama kararı almıştır. Turkuaz Medya ve A Spor yönetimine şahsım, yönetim kurulum ve büyük Bursaspor camiası adına şükranlarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.

TARAFTAR BASKISI KORKUTTU

Öte yandan A Spor’un, Bursaspor maçını yayınlamama kararından dönmesinde, AK Parti Bursa Milletvekillerinin ve belediye başkanlarının yoğun baskısı olduğu, yeşil beyazlı taraftarının tepkilerinden çekindikleri iddia edildi.

BOYKOT KARARI ALINMIŞTI!

Teksas tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Değerli Bursalılar, elde ettiği başarılar ile Türk futboluna adını altın harflerle kazımış Bursasporumuz, yarın (24 Kasım 2020) Türkiye Kupası'nda sezonun ikinci karşılaşmasına çıkıyor. Ancak kupa maçlarının yayıncısı A Spor kanalı, üç milyonu aşan nüfusu ile kentimiz ve Türk futbolunda devrim yapan Bursasporumuzu yok sayarak, karşılaşmaya naklen yayın programında yer vermemiştir.

Turkuaz Medya Grubu'na bağlı A Spor kanalının Bursa şehrine karşı bu tutumunu kınıyor ve mücadelenin yayın takvimine alınmaması halinde tüm hemşehrilermizi Turkuaz Medya Grubu'na bağlı ATV, A Spor, A Haber televizyon kanalları, Sabah ve Fotomaç gazeteleri ile D&R mağazalarını boykota davet ediyoruz. Adı sınırları aşmış Bursasporumuzun kötü gününde onu yok saymaya kalkanlarla uğraşmak ve düzenlerine çomak sokmak boynumuzun borcu olsun." denildi.

Editör: Haber Merkezi