Çağlar tenkisata devam ediyor. Olay Gazetesi’nde işten çıkarmalar sürerken, gazetenin spor servisine güç katan Erkan Sağlık ve Beytullah Süat’la da yolar ayrıldı.

 

Sağlık, sosyal medya hesabından yayımladığı veda yazısında, kendisine destek kaçak iddaa olan meslek büyüklerine ve Çağlar ailesine teşekkür ederken, ‘burada özel insanlarla müthiş işlere imza attık’ şeklinde ifadelere yer verdi. Sağlık, bundan sonraki süreçte elbette bir yerlerde doğruları yazarak konuşmaya devam edeceğini de duyurdu.

SÜAT’TAN KISA MESAJ

Bursa Hakimiyet’ten Olay’a transfer olduktan sonra başarılı haberlere imza atan, kurumun bünyesindeki televizyonda da yaptığı yorumlarla adından sıkça söz ettiren Beytullah Süat’ın da işine son verildi.

 Her yeni veda bir başlangıçtır açıklamasına yer veren   deneyimli gazeteci Süat, sosyal medya hesabından ‘Olay Medya’yla yollarımızı ayırdık. Yakında yeni bir heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Görüşmek üzere’ diye ifadeler kullandı. Süat’ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği, nerede mesleğe devam edeceği merakla bekleniyor. Öte yandan spor müdürü Orhan Güney’in de gazetenin internet sitesinin başına getirildiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi