Ülkemizin onca sorunu varken kalkmış koca koca adamlar başörtüsü ve kadınların konumlarıyla gündemi değiştirmek istiyor.

Efendiler kendinize gelin.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü, su sıkıntısını, kuraklığı, işsiz gençleri üniversiteleri ekonomiyi adaleti konuşmalıyız. Muhalefet partisinin her gün adeta iktidarın ekmeğine yağ sürecek saçmalıklarını ve açıklamalarını duymayanımız yoktur. Ey muhalif gibi görünenler zaten parti olarak iyi bir sabıkaya sahip değilsiniz. Bırakın şu İslamiyet’in yakasını.

Siz İslamiyet’le bu denli uğraştıkça çaresiz ve yeteri donanıma sahip olmayan bireyler mecburen iktidar partisine mahkum bırakılıyor.

Tam CHP eski alışkanlıklarını bıraktı dine olan önyargılarını bir tarafa bıraktı derken bir bakıyoruz ki ismimin karşılığı olan bir partili dini siyasete alet ediyor. Bu yaklaşım iktidar partisinin elini güçlendiriyor. En önemlisi de bu saçma ve dine olan kindarlık yüzünden ülke gerçek gündeminden uzaklaşıyor.

***

Asgari ücret, emekli maaşı, her geçen gün vatandaşın cebini boşaltan faturaları bu boş açıklamalar yüzünden bu sorunlar konuşulamıyor.

Asıl gündem maddelerine odaklanması gerekirken muhalefet bir bakıyorsun ki iktidarın parayla elde edemeyeceği kamuoyu takdirine katkı sağlıyor. Ey tuzu kuru vekiller bırakın suni gündemi gerçek gündemimiz olan geçim sıkıntısına eğilin. Size dine saldırmakla oy çıkmaz. Sizin mu basiretsiz muhalefetiniz yüzünden bu ülkemin gençlerinin her geçen gün hayatları kararıyor. Türkiye’nin gündemi ne başörtüsü ne darbedir.

Türkiye’nin gündemi inim inim inleyen emeklilerdir, işsiz gençlerdir, gelecek göremeyen öğrencilerdir, her gün katledilen kadınlardır, zamlardır, geçim sıkıntısı yaşayan evine ekmek götüremeyen insanlardır. Ülkeyi yönetemeyenlerin ekmeğine yağ, bal süren suni gündemlere aldanmayın. Suni gündemlerle gerçek gündemin üstünü kapatmayın. Ateşiniz bizleri ısıtmıyorsa dumanınız da bizi kör etmesin.