Domates ve soğanın anavatanı olarak bilinen Bursa’nın Karacabey ilçesinin tarım ve hayvancılıkla kalkınacağını, üretime katkı koyacağını sürekli dillendiren AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanı Murat Erol, belediye başkan aday adayı olduğunu duyurdu.

AK Parti’den Karacabey Belediye Başkanı olabilmek için uzun süren çalışmalarının sonuna geldiğini belirten Murat Erol, partinin ilçe başkanlığı binasında düzenlenen görkemli törenle aday adaylığını resmen duyurdu. Önceki dönem ilçe başkanları da Erol’u açıklamasında yalnız bırakmadı.

Parti binasında düzenlenen yoğun katılımlı törene AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever olmak üzere, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Bursa'da hesaba itiraz eden müşteriler terör estirdi! Bursa'da hesaba itiraz eden müşteriler terör estirdi!

ORTAK AKIL VURGUSU

AK Parti’nin eski ilçe başkanlarından olan deneyimli siyasetçi, “Kazanan ve Kazandıran Karacabey” sloganıyla başvuru dosyasını sunmadan evvel kendisine destek veren seçmene karşı dikkat çeken bir açıklama yaptı. Erol, “Karacabey’i bir kişi tarafından değil, şehrin dinamikleriyle birlikte ‘Ortak Akıl’ ile yöneteceğiz. 2024 yerel seçimlerinin arifesinde, Karacabey için üzerime düşen vazifeleri daha etkin bir şekilde yerine getirmek için karşınızdayım. Hep birlikte başarılı olacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

 

“KİMSENİN RAKİBİ DEĞİLİM”

Karacabey’in 3 dönemdir AK Partili Belediye Başkanları tarafından yönetildiğini ifade eden Erol, “Bugüne kadar şehrimize hizmet etmiş tüm başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki ben kimsenin rakibi veya karşıtı değilim. Yunus Emre’nin dediği gibi; Gönüller yapmaya geldik” dedi.

“TÜRKİYE MAZLUMLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEK”

Erol, İsrail-Filistin savaşıyla ilgili olarak da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Siyonist İsrail’in Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize yönelik soykırımında yaklaşık 12 bin kişinin öldürüldüğünü ve bunların yarıdan fazlasının çocuk, kadın ve yaşlı sivillerin olduğunu hep birlikte takip ediyoruz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Türkiye çok büyük ve güçlü bir devlettir. Mazlumların yanında olmaya devam edecektir. Ve diyorum ki; Zalimler için yaşasın cehennem” dedi.

Editör: Bilal Kayaaltı