Yaşanan ekonomik sıkıntı emeklileri çok yakından etkilerken,  emekliler 9 bin TL’lik ek ödeme müjdesiyle sevinecekler.  4A, 4B, 4C emeklisine Eylül ayı bitmeden IBAN hesaplarına paralar yatacak.

Temmuz’da yapılan maaş artışı, işçi emeklilerine yapılmayan maaş artışına öfke artarak devam ediyor. Böyle bir atmosfer içinde emekliler promosyonları da yakından takip ediyor. Bankaların verdiği promosyon tutarlarını tek tek inceleyen vatandaşlar, alacakları rakamları hesaplıyor. Düşük maaşlarına ilaç gibi gelecek olan promosyon ödemleriyle ilgili bankalar farklı kampanyalar düzenliyor. Eylül ayıyla birlikte bir bankanın verdiği rakam dudak uçuklatıyor.

Emekli maaşı alanlara müjde Yapı Kredi Bankası’ndan geldi. 1 Eylül 2023 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak yeni promosyon kampanyasını duyuran Yapı Kredi Bankası, başvuru yapan emeklilere maaş aralığına göre vereceği promosyon ücretlerini artırması ile dikkat çekti. Yapı Kredi Bankası'ndan 30 Eylül 2023 tarihine kadar başvuru yapan emeklilere en az 3.000 4.500 TL en fazla 9.000 TL promosyon fırsatı sağlanacak. emekli maaşına göre en yüksek 7.500 TL promosyon veren Yapı Kredi Bankası aynı zamanda ek ödül taahhütnamesi imzalayan emeklilere 1500 TL’lik de ek promosyonu sunuyor. Böylece Yapı Kredi Bankası'nın emekli promosyonu 9000 TL'ye kadar yükseliyor.

KAMPANYA BAŞLADI

Emekliye ek ödülü taahhütnamesi için kampanya 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla başladı. milyonlarca emekli vatandaş başvurularını yapıyor. başvuruları ise Yapı Kredi Bankası’nın mobil bankacılık hizmetlerinden, internet bankacılığı üzerinden ya da şubelerden yapılıyor. Başvuru için sadece T.C kimlik kartına sahip olmak yetiyor. Ayrıca e-devlet üzerinden de maaş aldığınız bankayı değiştirme şansına sahipsiniz.

AK Parti emeklilere seyyanen artış yapacak! AK Parti emeklilere seyyanen artış yapacak!

PROMOSYON PARASI  IBAN’A YATIYOR

Yapı Kredi Bankası tarafından sağlam antrenman son ödemeleri sadece 3 gün içinde emeklinin IBAN numarasına yatıyor. emekliler böylece çok beklemeden promosyon fırsatını değerlendirmiş oluyor. 16 milyon emekliye istisnasız olarak sağlığınıza kalan promosyon imkanı ile ilgili son dakika haberleri Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sayfasından sizlerle paylaşılıyor.

Editör: Bilal Kayaaltı