AK Parti Bursa teşkilatının programlarında yaptığı sunumlarla tanınan, anonslarıyla partililerin takdirini kazanan Volkan Bozca, yıllarca çalıştığı Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kapatılan BURBAK'taki görevine son verildiği öğrenildi. BURFAŞ'a devrediidikten sonra işe alınmayan  kilolarından dolayı sağlık sorunu olan Bozca’nın işine son verilmesinin ardından strese girdiği, sağlığının bozulmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Bavulhaber
.

Yaşananlara bir anlam veremediğini sosyal medya hesabından duyuran Volkan Bozca, ayrıca maddi imkansızlıklar yüzünden de zor günler geçirdiği belirtiliyor. Genç adam geçtiğimiz hafta facebook’a yazdıklarıyla yaşadıklarını özetlemeye çalışmıştı: “Rahatsızlandım arkadaşlar stres beni öldürecek ama iyiyim şimdi evde istirahat yapıyorum, zaten . istirahatteyim ne olacak halim, acaba sizce galiba yolun sonuna geldim? Kara toprak bazılarına da gün doğar... Ama beni bu hallere sokan insanları Allah'a havale ediyorum büyük adam onlar çünkü” şeklinde tepki dolu ifadelere yer verdi.


DÜŞENİN DOSTU YOK’

Bozca, ayrıca, düşenin dostu olmadığını, iyiliklerin unutulduğunu içeren paylaşımında, “Merhaba arkadaşlarım, dostlarım. Biliyorum düşenin dostu olmazmış ama biz bazı insanlara dostum dedik, yaptığı iyiliklerde maalesef kandık ama yaptığı iyilikleri maalesef aşağılayarak insanla dalga geçerek yapıyorlar maalesef. Şu an bunalımda olan bir insanla yaptığı iyilikleri diliyorum ki içten yapsın insanın gururunla oynayarak yapmasın dalga geçmesin tek dileğim budur sevgilerimle selamlarımla.”

ERDOĞAN’LA BİLE FOTOĞRAFI VAR

Tanınmış isimlerle fotoğraflar çektiren, AK Parti Bursa’nın seçim çalışmalarında sunum yapan, 15 Temmuz’un yıldönümlerinde haykırışlarıyla meydana toplananları beğenisini kazanan Volkan Bozca’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, eski bakanlar Hakan Çavuşoğlu, Efkan Ala, Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve kamuoyunun yakından tanıdığı siyasetçi ve bürokratla samimi pozları bulunuyor. Bozca, BUSKİ’deki işine son verilmesiyle ilgili tepkilerinin adresinin Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olduğu iddia edildi. Bu arada Volkan Bozca, kapatılarak BURULAŞ'a geçen BURBAK'ta çalışıyordu. Bozca, BUSKİ'de de sayaç okuma servisinde de görev yapmıştı.

Editör: Haber Merkezi