Her gün farklı bölgelerinde kaçak yapıların yükseldiği Yıldırım, çevre kirliliğiyle Bursa’nın en vizyonsuz ilçesi olarak dikkat çekiyor. Saadet Partisi il Başkan yardımcısı İbrahim Özacar, AK Partili Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve ekibinin asli görevlerini unutup, ulusal reklam peşinde olmalarına tepki gösterdi, ilçenin çöplüğe döndüğünü söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz

‘HASTALIĞA DAVETİYE ÇIKARIYOR’

İbrahim Özacar, Oktay Yılmaz ve ekibinin vizyonsuzluğu yüzünden Yıldırım’ın kötü yönetildiğini dile getirerek, "Yıldırım Belediyesine ve Oktay Yılmaz’a çağrımızdır. Ulusal konuları bırakınız, yerel hizmetlere bakın.

Yıldırım ilçesinin dert bir yanı temizlenmeyi bekliyor. İlçemizi gezerken, gördüğüm manzaralar karşısında şok oldum. Şirinevler mahallesi ve İsabey mahallesini ayıran Deli Çay'a atılan moloz yığınları ve çöp atıkları, görüntü kirliliğinin yanında hastalıklara davetiye çıkarıyor. Aynı bölgedeki Karapınar mahallesinde sokağa taşan çöpler, sıcak havanın etkisiyle oluşan koku ve sineklerden dolayı insanlar pencerelerini açamıyor, bir diğeri kötü görüntü de Kaplıkaya deresi. Cazibe merkezinin üst tarafı Fidyekızık yerleşim bölgesinden dereye yuvarlanan evsel atık ve molozdan geçilmiyor, bu kötü görüntülere Yıldırım'ın herhangi bölgesinden rastlamak mümkün. Milletimiz adına Belediye başkanına sesleniyorum, Yıldırım halkı yerel konulardan sizden hizmet bekliyor. Danıştay'ın Ayasofya kararı ulusal bir konudur, menfaat devşirmek isteyenler yeterince reklamını yapıyor, siz yerel hizmetlere dönün. Yıldırım halkı sizden hizmet bekliyor" dedi.

Editör: Haber Merkezi