Eseriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özer, kitap yazma hayalinin gerçekleştiğini bunun içim de çok çaba gösterdiğini anımsattı.

İsmail Ersan/Yalova

‘HAYAT HİKAYELERİNİN İZLERİNİ TAŞIYOR’

Her yazarın kitap yazma gibi bir hayali olduğuna dikkati çeken Özer, şunları kaydetti: “Yazı hayatında olan herkesin en büyük hayallerinden biridir kitap çıkartmak. Bunun için büyük mücadeleler verir. Her ne olursa olsun yılmaz ve yazmaya devam eder. Benimkisi de öyle bir hayalin tamamlanması oldu.” Kitabının konusu hakkında da bilgiler veren Özer, şöyle devam etti: “Üniversite yıllarında kaleme aldığım hikayelerin bir araya geldiği “Üçüncü Tekil Şahıs” kitabım, mahalle kültürünün yok olduğu dönemlerden geçen bir çok insanın aynı mahallede yaşadığı birbirinden ayrı hayat hikayelerinin izlerini taşıyor. Kendi dertlerimizle uğraşırken, başkalarının da dertleri olduğunu; üçüncü bir gözden görmemiz gerektiğini kalemim yettiğince anlatmaya çalıştım” dedi.

‘DESTEK OLMAYI UNUTMAYIN’

Kitabın satıldığı kitabevleri konusunda bilgi veren Özer, okuyuculardan da istekte bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü:” Kitabın baskısını @kitapdoku gerçekleştirirken kapak tasarımı @bilal_sariteke Bey’in sanatsal elinden ortaya çıktı. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Yarından itibaren Yalova Kitabevinde ve haftaya internet sitelerinde.Almayı unutmayın. Alıp da beni etiketlemeyi asla unutmayın. Almamazlık sakın yapmayın. Alıp da destek olmayı kendinize hatırlatın” şeklinde ifadeler kullandı.

Özer, daha önce de ekip arkadaşlarıyla edebiyat ve mecra dergisi olan Münzevi (insanlardan kaçan, tek başına yaşamayı seven) dergiyle okurlarıyla buluşmuştu.

Editör: Haber Merkezi