CHP yönetimine ve Kılıçdaroğlu'na suçlamalarda bulunan İnce, Erdoğan'a rakip olduğu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sahipsiz bırakıldığını iddia etti. Seçim gecesi 'krizi' kötü yönettiğini kabul eden İnce 'Krizi kötü yönetmiş olabilirim ama bana veri vermediler, çünkü veri toplanmadı. 4 milyon oy sahipsiz bırakıldı' dedi

SİVAS'TAN YOLA ÇIKIYOR

Yeni parti kuracağı iddia edilen ve uzun süredir CHP yönetimi ile gerginlik yaşayan Muharrem İnce, 4 Eylül'de Sivas'tan 'Bin Günde Memleket Hareketi' başlatacağını açıkladı. CHP yönetimine ve Kılıçdaroğlu'na suçlamalarda bulunan İnce, Erdoğan'a rakip olduğu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sahipsiz bırakıldığını iddia etti.

BANA VERİ VERMEDİLER

Seçim gecesi 'krizi' kötü yönettiğini kabul eden İnce "İkinci tura kaldı mı kalmadı mı bilmiyorum. Bana 'Neredeydin?' diye soranlardan özür diliyorum. Krizi kötü yönetmiş olabilirim ama bana veri vermediler, çünkü veri toplanmadı. 4 milyon oy sahipsiz bırakıldı. Eğer Erdoğan'ın eski arkadaşlarından birini Cumhurbaşkanı yapacaksak ben buna CHP iktidarı demem. Bizim Genel Başkanımızın cumhurbaşkanı olma iddiası yok" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi