Kızılay'ın yardıma muhtaç kişilere dağıtılması için hazırladığı konserve etlerin AK Parti Bitlis milletvekili Cemal Taşar ve kardeşi Tatvan Kızılay Şube Başkanı Battal Taşar'ın ortak olduğu otele götürüldüğü iddia edildi.

Taşar kardeşler Bitlis News'in haberini reddederken Kızılay Şube Başkanı Battal Taşar istifa ettiğini açıkladı.

2AÇIKLAMA YAPILDI'

Taşar açıklamasında, "Bölgede kendisinden başkasına yaşama şansı ve hakkı vermek istemeyenlere karşı ailemizin de mensup olduğu AK Parti'nin ilimizde kazanmış olduğu zaferlere şahsım üzerinden saldırılmasına ve karalanmasına meydan vermeyeceğim. Şahsımla herhangi bir hesabı olanların doğrudan hesaplaşması ve Kızılay'ın son gelişmeler üzerine başlattığı gelişmeyi rahatlatmak için Kızılay Tatvan Temsilciliği görevinden istifa ettiğimi bildiririm" dedi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti milletvekili Cemal Taşar ise, "Sevgili Dostlar, Mevlana ne güzel söylemiş, "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye." Ahmaklara verilecek cevap sukuttan ibarettir..." ifadelerini kullanmıştı.

Cemal Taşar AK Parti Bitlis milletvekili görevini sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi