Trabzonspor Haberleri

trabzonspor haberleri ve güncel trabzonspor gelişmeleri, trabzonspor ile ilgili tüm video, trabzonspor fotoğrafları ve trabzonspor haberleri Bavul Haber sitemizde


Gündem

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylardan sonra gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı. 8 kişi ise adli...

Asayiş

Türk futbolundaki skandallar bitmek bilmiyor, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan saha olaylarıyla ilgili 12 şahıs gözaltına alındı.

Futbol

Beşiktaş ve Trabzonspor’da forma giyen, yaklaşık 2 yıldır yoğun bakımda tedavi gören eski milli futbolcu Ersan Martin, yaşamını yitirdi.

Futbol

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor’a konuk olan Galatasaray, rakibini kendi evinde 5-1 mağlup etti, Karadeniz ekibini adeta sahadan sildi.

Futbol

Trabzonspor'un efsane futbolcusu İbrahim Yattara, İstanbul'daki amatör Yeniköy Spor'da futbol oynamaya devam ediyor. 34 yaşındaki Gine’li, üçüncü kez amatör ligde...

Gündem

Dünyanın gözü önünde soykırım yapmaya devam eden Siyonist İsrail’e tepkiler devam ederken, Antalyaspor'un Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket...

Futbol

Trendyol Süper Lig’in 11’inci haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Bordo-Mavili ekip, 26 sene sonra Sarı, lacivertleri Kadıköy’de 3-2 yendi.

BURSA

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde arkadaşıyla oturan çocuk, bisikletiyle sokaktan geçen bir kişinin biber gazlı saldırısına uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Futbol

Trabzonspor, istenileni veremeyen Nenad Bjelica ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına ikinci sefer teknik direktör Abdullah Avcı getirildi.