Partisinin Şanlıurfa’daki yerel yönetim çalıştayına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete eleştiriler getirdi. Çiftçilerin sorunuyla ilgilenmediğini söyledi.

“ONLARIN DURUMUNA ÜZÜLÜYORUM”

Şanlıurfa'nın tarihi açıdan görkemli bir kent olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Eğitim tam bir felaket. 60-70 kişilik sınıflarda bir öğretmen öğrenciyle nasıl ilişki kuracak? Derslik için de söz veriyoruz. Büyükşehir belediye başkanlığını bize vereceksiniz, 5 bin derslik kuracağız. Eğer Şanlıurfalı kardeşim çocuğunun iyi bir eğitim almasını istiyorsa, en az 100 kreşin Şanlıurfa'da olmasını istiyorsa CHP'nin adayına oy verecek, beraber takip edeceğiz Karnını doyurmakta zorlanan Şanlıurfalı kardeşim bir de Suriyelilerin karnını doyuruyor. İktidar olsaydım bunların hepsini ülkelerine gönderecektim. Ben onlara da üzülüyorum. Onlar da insan" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi

UYUŞTURUCU SORUNU

Uyuşturucu sorunundan da bahseden Kılıçdaroğlu, "Uyuşturucu nedeniyle gençliğimizi kaybedebiliriz. Bu artık bir milli güvenlik sorunudur. Cezaevinde bir tane bile uyuşturucu baronu göremezsiniz" dedi.

Editör: Bilal Kayaaltı