Bilal Kayaaltı

Erkan Aydın’la girdiği seçim yarışını kaybeden, umulmadık bir yenilgi alan Osmangazi Belediyesi eski Başkanı Mustafa Dündar, başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi paylaştı. Dündar’ın sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmeye tepkiler gecikmedi.  Soğanlı’daki boş alana binalar diken, ardından da kentsel dönüşüm yaptığını kamuoyuna milyonluk gazete reklamlarıyla duyuran Dündar, 15 yıl boyunca vatandaşların huzuru ve mutluluğu için çalıştıklarını ifade etti.

Bursa'da oynanan futbol maçında kan aktı! Bursa'da oynanan futbol maçında kan aktı!

Dündar’ın X hesabından yaptığı paylaşımın altına, “Hakkımı helal etmiyorum, Gazze’de çocuklar öldürülürken, aç bırakılırken  konserler düzenleyip eğlenen bir insana da sanırım bu utanmazlık çok yakışıyor. Yazıklar olsun!. 1.si artık başkan değilsiniz başkan ibarelerini kaldırmalısınız. 2.si 2024 hala devam ediyor ve ilk yarısı bile bitmeden başkanlığınız bitmiş bulunuyor yani dönem olarak 2023 olur” yorumları yapıldı.

VATANDAŞI PARASINI ÇARÇUR ETTİ

Mustafa Dündar giderayak, menşei belli olmayan, merdiven altı gıda satarak vatandaşın sağlığıyla oynayanlara, belediye binası önünde Ramazan çarşısı açmalarına izin vermiş, inşaat tozunun içinde baklava, sarma, peynir ve tereyağı satılmasına göz yummuş, dürüst ticaret yapan esnafa kazık atmıştı. Dündar ayrıca, Şehreküstü Meydanı’ndaki çınar ağacını kestirip yerine elektrikli totem koydurmuş, ardından dikilen totemi meydanın bir başka köşesine taşıtarak vatandaşın paralarını çarçur etmişti.  Bursa medyası Dündar'ın bu vizyonsuzluklarına sessiz kalmıştı. 

İşte Dündar'ın o paylaşımı: 

Editör: Bilal Kayaaltı