Korkunç olay , İstanbul’un Sultangazi ilçesi Gazi Mahallesi’nde bulunan 3 katlı binanın 2’inci katında meydana geldi. İddiaya göre Tuncay Sağ, çocuklarını görmek için bir süre önce boşandığı eski eşi Pınar Bektaş’ın (42) evine gitti. Bektaş, 500 metre ilerde oturan Sağ'ı evinde çamaşır makinesi olmadığı için çamaşırlarını yıkamak için getirmesini istedi. Çamaşırların yıkandığı sırada Bektaş, yakın zamanda gerçekleşecek düğün töreninde giyeceği kıyafeti eski eşine gösterdi. Sağ, kıyafete tepki gösterince ikili arasında tartışma çıktı. Kıskançlık krizine giren adam, tartışmanın büyümesiyle çılgına döndü. Tuncay Sağ, belindeki el yapımı silahla kadını yaraladı. Sinirini kontrol edemeyen adam, bu kez mutfaktan aldığı bıçakla genç kadının boğazını kesti. Ardından aynı zamanda halasının kızı da olan eski eşini bıçaklamaya devam etti. Sağ olayın ardından evden çıktı. Yaşananlara şahit olan çiftin 9 yaşındaki kızları C.S ise bir odaya saklandı.

CANSIZ BEDENİNİ KOMŞULARI BULDU

Bağıran 3 çocuk annesi Pınar Bektaş'ın çığlıklarını duyan komşular, yukarı çıkınca genç kadını kanlar içinde buldu. Komşular küçük kızı da odada saklanırken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bektaş’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenaze, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tuncay Sağ'ın ise polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi. Sağ, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Nusret restorana silahla saldırdılar! Nusret restorana silahla saldırdılar!

 “KANLAR İÇİNDEYDİ”

Kadının ev sahibinin yakını olan Hüseyin Çınar, “Balkona çıktım birisi bağırıyordu. Ambulans ve polis diye bağırıyordu. Ne olduğunu sorduğumda yukarıda kocasının kadını öldürdüğünü duydum. Kadın ağustos ayında buraya taşındı. 3 çocuğu var 1 tanesini küçük, diğer çocukları çalışıyor. Kadın kocasından ayrılmış. Kocası bir hafta önceden de gelmiş” dedi.

Editör: Bilal Kayaaltı