Aslen Giresun'lu olan ama yıllardır Bursa’da yaşayan, şehrin marka değeri Bursaspor’a olan sevgisiyle bilinen ve kentlilik bilincine dikkat çeken Tirebolular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Bülent Akça, Süper Lig umutlarını gelecek sezona bırakan Bursaspor’a sahip çıkmayan Bursalı siyasetçilere tepki göstermeye devam ediyor. Akça, Facebook hesabına, ‘Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkması için bir yol daha mutlaka olmalı. Bence Ömer Bey pes etmemeli. Bir şey yapmalı, bir formül bulmalı’ diye yazdı. Akça, AK Parti Bursa milletvekillerinin Bursaspor’a sahip çıkmamasına da farklı paylaşımlar yaparak yeşil beyazlı kulübün öksüzlüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

İşte Akça'nın o paylaşımı:

ÇELİK MAÇA, ÇAVUŞOĞLU DÜĞÜNE GİTTİ

Hatırlanacağı gibi AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, sosyal medya hesabından "Adana sıcağında şimşek çakıyor. Yaz sıcağında 'şimşek nasıl çakar' diye merak edenler Adana Demirspor'a baksın" mesajı yayınlamıştı. Bursa'nın siyasi anlamda lideri olduğu iddia edilen, her seferinde isminin önüne anlam yüklenen Hakan Çavuşoğlu ise Bursaspor için hayati önem taşıyan bu günde katıldığı bir düğünden fotoğraflarını paylaştı.

BURSASPOR'A TAM DESTEK

Bursaspor'un hiç bir maçını kaçırmayan, deplasmanda oynanan müsabakalarda farklı etkinliklere taraftarla imza atan Akça, camianın saygı duyduğu isimler arasında geliyor.

Öte yandan iktidarın Bursa vekillerine Bursaspor camiasının tepkisi devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi