SP Bursa İl Gençlik Kolları yönetimi, Şehreküstü Meydanı’nda AK Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni vatandaşı parasını betona gömdüğü, ulaşım ve suya yaptığı zamları düzenledikleri teatral basın açıklaması ile eleştirdiler.

‘TEK BİR ÇİVİ ÇAKMADI’

Belediyelerde israfın tavan yaptığını dile getiren Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Durmuş, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa halkından gelir olarak aldığı paraların betona gömdüğünü, algı operasyonlarıyla göz boyadığını söyledi. Kentin mahallelerinin çoğunda gençlerin sentetik uyuşturucuya bulaşması ve belediyenin gençlerle bu yönde bir çalışma yapmaması, buna karşın belediyenin insana değil de betona yatırım yaptığına dikkat çekti.

‘BETONUN YENMEDİĞİNİ AK PARTİ’Lİ BELEDİYELER GÖRECEK’

Durmuş, vatandaşın zamlı su, ulaşım ve emlak vergileriyle inim inim inlediğini belirterek, “Son üretici toprağını terk ettiğinde, beyaz ak partili adam, betonun yenmeyen bir şey olduğunu anlayacaktır” dedi. Durmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın iki yılda tek bir projeye imza atmadığını, Bursalıların aklıyla alay edip, şehre tek bir çivi çakmadığını söyledi. Saadetli gençlerin teatral basın açıklamasını yurttaşlar ilgiyle takip etti. SP İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Durmuş, Alinur Aktaş başta olmak üzere, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın ezberlerini bozan, uykularını kaçıran basın açıklamaları yaparak, sesi kısılmak istenen Bursalı hemşerilerinin feryadını duyuracaklarını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi