İYİ Parti Yıldırım meclis üyesi Muhabbet Budaklı, Duaçınarı Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaşın kendisine gönderdiği şikayet mektubunda yer alan parklara, beton dökülerek büfe inşa edildiğine ilişkin fotoğrafları paylaştı. Budaklı, “Yıldırım’da Parklar, Bahçeler ve Kamu Alanları ya Gasp Ediliyor ya da Peşkeş Çekiliyor” dedi.

KULÜBE VE TUVALET YAPILDI

Onca şikayete rağmen Yıldırım Belediyesi’nin Duaçınarı Mahallesi’ndeki kamu arazilerinin gaspına işlem yapmadığını mektubunda belirten vatandaş, Ferdağ sokakta belediyeye ait olan alana önce çay ocağı yapıldığını, ardından da kulübenin sokağa doğru uzatıldığını ve tuvalet eklenmesine dikkat çekti.

İşte İYİ Parti Yıldırım meclis üyesi Muhabbet Budaklı’nın sosyal medya hesabından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı hedef alan sözleri ve Duaçınarı mahallesinde ikamet eden vatandaşın yazdıkları.

“Yıldırım da Parklar, Bahçeler ve Kamu Alanları ya Gasp Ediliyor ya da Peşkeş Çekiliyor.

Bunu ben söylemiyorum vatandaş söylüyor.

17.01.Paz 11:39 da Yıldırımlı bir duyarlı vatandaşımızın bana gönderdiği mesajı…

Bu mektubu size gönderilmiş sayın ve bir şeyler söyleyin… Buyurun Sn. Oktay Yılmaz... Söz sizde…”

'' Merhaba, yaklaşık 35 yıldır Duaçınarı Mahallesinde esnaflık yapıyorum. Yaklaşık 8 aydır mahallemizde Yıldırım Belediyesinin kör gibi davranması mı diyeyim yoksa üç maymunu oynaması diyeyim göz göre göre parklarımız yetmiyor sokaklarımıza kadar gasp ediliyor. Önce Ferdağ Sokağın başına belediyeye ait bölüme çay ocağı görünümlü küçük bir kulübe yapıldı. İlerleyen zamanda sokağa doğru uzatılıp kafe yapıldı. Daha sonra arkaya doğru genişletilerek tuvalet alanları eklendi. Ruhsat dahi alınması mümkün olmayan yere kocaman büfe kafe yapıldı belediye görmüyor. Yetmezmiş gibi belediyenin körü oynamasını fırsat bilen aynı kişiler bu sefer Uzun Cadde bıçakçılar sitesinin karşısındaki 30 yıllık parkta yeşil alana aynı formatı uyguluyorlar. Yeşil alana tabla beton atılmış inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Zaten şehrimizde mezarlıklar ve parklar dışında yeşil alanımız kalmadı, şimdide parklarımızı neden peşkeş çekiyorlar? Bunları yetkili birimler neden görmemezlikten geliyor?''

Editör: Haber Merkezi