Z kuşağı olarak adlandırılan neslin, henüz hayatta değillerken yaşanan zulme karşı ses çıkarması gençliğe olan umudumuzu tazeledi.

https://www.facebook.com/bavulhaber/videos/481358559540505/

11 aylık Başbakanlığı döneminde, çiftçi, işçi, memur, emekli ve esnafın yüzünü güldüren, üretimi arttıran, Türkiye'nin kendi kendine yetebilen bir ülke olduğunu kanıtlayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın demokratik hamleleri, darbe hevezlilerini çileden çıkardı ve cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti, postmodern darbeyle yıkıldı.

Gençlerin öne çıkardığı başlıklar ise şu şekildeydi:

Hafızlarda ki kara leke 28 Şubat, başörtülü kardeşlerimizin okullara sokulmadığı, var olan toplumsal düzenin korku ve tehlike olarak algılandığı kararların kâğıda döküldüğü günün adıdır.

28 Şubat demokrasiye balans ayarı yaptığını sanıp, 1000 yıllık hayaller kuranların hüsranla biten sonunun başlangıcıdır.

Benim için 28 Şubat “alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste” diyen atalarımızın haklı olduğunu ispat ettiği bir başlangıç tarihidir.

28 Şubat’ta henüz hayatta bile yoktuk ama o günlerden bugüne küllerinden Doğan ülkeyi miras aldık. Bu bayrağı gurur, azim ve inançla taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın...

Editör: Haber Merkezi