‘Milli kalkınma, milli güç’ sloganıyla hareket eden ASRİAD’lı iş insanları, Yalova’da iki gün süren çalıştayda bir araya geldi. Genel Başkanı Adnan Danışman ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan ASRİAD Bursa Şubesi, üyelere 2020 hedeflerini anlattı. Yeni yılda yapılacak çalışmaların değerlendirildiği kampta, Genel Başkan Danışman, üyeleri motive eden açıklamalarda bulundu, ısrarla milli kalkınma, milli güç penceresinden bakarak, Türkiye’nin global alanda büyüyen adımlarına değer katmaya devam edeceklerini söyledi.

TİCARİ AHLAK VE NİTELİK

Kadim şehirde her geçen gün farklı projelere imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen ASRİAD Bursa Şube Başkanı Mehmet Karakoyun, iki gün süren çalıştayın kendilerini formatladığını kaydetti. Karakoyun, yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldığını ve yeni senede yapmayı planladıkları çalışmalarıyla ilgili şunları aktardı: ‘2019’da yaşanan ekonomik daralmaya rağmen inatla ve azimle 2020’de ülkemiz ekonomisine katkı koymaya devam edeceğiz. Hedefimiz Bursa’dan 50 milyon dolar ihracat yapmak. Bunu başaracak güçte ve motivasyondayız’ diyen Karakoyun, üye seçiminde hassas davrandıklarını belirterek, ‘Üye alımında hassasız. Referansları göz önünde bulunduracağız. Yerli, milli ve kadim medeniyetimizle uyuşanlarla yürüyeceğiz. Ticari ahlak ve nitelik bizim için vazgeçilmez değer’ şeklinde konuştu.

Çalıştayda ayrıca ASRİAD Bilişim Komisyonu tarafından da bir sunum gerçekleştirildi. Oldukça verimli ve başarılı geçen çalıştay, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi