Yakalandığı koronavirüsü gördüğü tedaviyle atlatan Kosova’nın Bursa Kültür Koordinatörü Recep Gündüz, öksürük ve halsizlik şikâyeti sonucu yapılan testleri pozitif çıkmış, bir süre hastanede tedavi gören Gündüz, 14 günlük karantina sürecinin ardından görevinin başına döndü. Doktorların kendisiyle yakından ilgilendiğini söyleyen Gündüz, sağlık çalışanlarının hakkını ödeyemeyeceğini söyledi.

‘SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BİZİM HER ŞEYİMİZ’

Herkesin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması gerektiğine dikkat çeken Recep Gündüz, Sağlık gibisi yok. Çok şükür iyileştim. Eskisinden daha iyiyim. Doktorlarıma, hemşire kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bana çok iyi baktılar. Onlar bizim her şeyimiz. Artık görevimin başındayım. Yoğun mesaimiz başladı. Rahatsızlığım dolayısıyla beni yurt içi ve yurt dışından arayan dostlarıma minnettarım’ şeklinde konuştu.

Gündüz, Kosova Kültür Koordinatörlüğü merkezinden çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Sağlığına kavuşan kültür elçisinin fotoğrafının altına yüzlerce geçmiş olsun mesajı yazıldı.

Editör: Haber Merkezi