Hüseyin Tüccar

"Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı Panorama 1326 Fetih Müzesinide ziyaret etti. Kendisi de bir balkan göçmeni olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın misafiri Rasim Ozan Kütahyalı ve ailesi birlikte fotoğraf çektirdiler. Turizm cenneti Uludağ’da tatil yapan ailenin mutluluğu görülmeye değerdi.

6 AYDAN 1 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı, programdan tepkiler üzerine çıkarılmış, ‘21 ay ekranlardan uzak kaldım söylediklerime pişmanım’ diyerek eşi Nagihan Alçının girişimleri sonucu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından affedildiği iddia edilmiş, tekrar ekranlara dönmüştü. Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılaması yapılan yorumcu Kütahyalı’ya 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası isteniyordu. AK Parti Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Rok Rasim ile çekilen fotoğrafları Twitter hesabından paylaşınca tepki yorumları da beraberinde geldi. Dündar’ın medya ekibinin yorumları silmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

‘BURSA’DA DEĞİL LAPONYA’DAYIZ’

Son yılların en yoğun kar yağışına ev sahipliği yapan Uludağ’da ailesiyle tatil yapan Kütahyalı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, “Uludağ Uludağ olalı böyle kar görmedi son 30 senedir diyorlar, göz gözü görmüyor... Adeta Bursa değil Laponya’dayız... Tüm sevenlerime ve bütün sevdiklerime Uludağ’dan selamlar...” ifadelerini yazdı.

Editör: Haber Merkezi