Yalova yolunda yarım kalan tramvay inşaatı, kent içi trafiğe çözüm bulunmaması, son 2 yılda Bursalıların takdirini kazanmış tek bir projenin hayata geçirilmediğini belirten Bursa Tirebolu Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Bülent Akça, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı eleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’daki kaosa el atması gerektiğini söyleyen ve Bavul Haber’e konuşan Akça, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarda Büyükşehir’i var olan projelere makyaj yapmaktan başka bir adım atmamasından dolayı eleştirdi. Uzun yıllar önce Bursa’ya Giresun’dan gelen ama Bursalılık bilinciyle hareket eden Bülent Akça, Bursa’da belediyecilik yeni bir şeyler yapmak değil, mevcudu onarmak, bakım yapmak anlayışı ile devam ettiğini, yaşananlara kimse ses çıkarmadığını, Büyükşehir ve Osmangazi’ye eleştiri getirilmediğini kaydetti. Aktaş’ın seçim beyannamesinde belirttiği tek bir projeyi hayata geçirmediğini ifade eden Akça, tarih ve kültür şehrinin öksüz çocuk muamelesi yapıldığını işaret etti. Akça, facebook’a yazdığı notta, ‘Reisi Cumhur can çekişen Bursa’ya el atması gerekiyor’ diye ifadelere yer verdi.

‘MEVCUTLARA MAKYAJ YAPILIYOR’

İşte Bursa Tirebolu Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Bülent Akça’nın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

‘Bursa’da belediyecilik yeni bir şeyler yapmak değil ..! Mevcutu onarmak bakım yapmak anlayışı ile devam ediyor.Bursa İçten içe eriyor. Reisi Cumhurun Can çekişen Bursaya el atması gerek..!

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bir an önce Bursa’mızın büyüyen nüfusuna gelişen sanayisine sosyalitesine, teknolojisine uygun yeni projelerin yolların köprülü kavşakların hizmet binalarının yapılması gereken bir model olması adına BURSA’YA el atmalı..! ‘

Editör: Haber Merkezi