Özgür Şahin, açıklamasında şöyle konuştu:

“31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Nilüfer'de elde ettiğimiz tarihi zaferi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Nilüferliler sandıkta bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve demokrasiye olan inançlarını göstermişlerdir. İttifaksız olarak girdiğimiz bu seçimlerde Nilüfer'de oy sayımızı 166.454’den 181.033’e çıkararak yaklaşık %8 oranında arttırıp tarihi bir rekor kırdık. İttifakla 26 olan meclis üyesi sayımızı ittifaksız olarak 34'e çıkartıp büyük bir başarı elde ettik. Bu başarı tüm örgütümüzündür.

Aynı zamanda, rakibimizle aradaki oy farkını yaklaşık 100.000 oya yükselterek büyük bir zafer kazandık. Bu seçimlerde ittifaksız bir şekilde tarihin en yüksek oy oranına (%59.67) ulaşarak Nilüfer'in CHP'nin kalesi olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduk.

Ayrıca, ilçeler bazında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine en yüksek oy katkısını vererek Bursa’nın partimize kazandırılmasında da önemli bir rol aldık ve Büyükşehir Belediyesi’ne 7 meclis üyesi gönderdik. Bu sonuçlar Nilüferlilerin CHP'ye olan inancının ve güveninin bir göstergesidir.

Bursa'yla Makedonya arasında ticaret yolu genişliyor Bursa'yla Makedonya arasında ticaret yolu genişliyor

Bu tarihi zaferde emeği geçen tüm Nilüferlilere, parti örgütümüze ve gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Nilüfer'de CHP'nin iktidarı emin ellerdedir. Önümüzdeki dönemde de Nilüfer'i daha yaşanabilir bir hale ve Dünya standartları üzerine çıkarmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

Editör: Bilal Kayaaltı