Çiftçileri sevindiren gelişme duyuruldu. Tarımsal ödemlerin yapılmasına başlandı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ektikleri ürünlerin parasını almak için merakla bekleyen üreticilerin hesaplarına paraların yatmaya başladığını ilan etti. 29 milyon 85 TL bankalara yatırılmaya başlandı.

Kiralar 10 bin, emekli maaşı da 10 bin lira! Kiralar 10 bin, emekli maaşı da 10 bin lira!

Tarım alanlarında girdi maliyetleriyle mücadele eden, zor şartlarda üretime destek olan çiftçilerle ilgili yeni gelişme duyuruldu.  Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destek ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığını, çiftçilerin banka hesaplarını kontrol etmesini istedi ve müjdeyi verdi. Merak edilen detaylar şu şekilde…

MÜJDEYİ VERİLDİ

Tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan geldi. Bakan Yumaklı’dan gelen açıklamada ödemelerin  çiftçilerin hesabına geçeceği duyuruldu. Yumaklı’nın açıklamasının ardından çiftçiler hesaplarını kontrol etmeye başladı.

HESAPLARA YATIYOR

Çiftçileri yakından ilgilendiren açıklama  geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin merakla beklediği tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili duyuruyu yaptı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ödemelerle ilgili bilgi veren Bakan Yumaklı, tarımsal destekleme ödemelerinin  çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti.

29 MİLYON 85 BİN TL ÖDEME

Bakan Yumaklı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada toplam 29 milyon 85 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili bilgiler yer aldı. Konuyla ilgili paylaşım yapan Yumaklı, ’29 milyon 85 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.’ notunu düştü. Çiftçilerin hesaplarına yatırılacak olan destekleme ödemeleri ‘Uzman Eller Proje Desteği’ kapsamında yapılacak.

Editör: Bilal Kayaaltı