İçişleri Bakan koltuğunu Ali Yerlikaya’nın devralmasının ardından Türkiye genelinde başlatılan uyuşturucu operasyonları korkunç tabloyu gözler önüne seriyor. Zehir tacirleri kıskıvrak yakalanırken, ağlarına düşürdüğü gençler de üzücü tabloyu gözler önüne seriyor.  

“SEMİNERLER DÜZENLİYORUZ”

Gençleri zehir ağından uzak tutmak için Bursa Ülkü Ocakları’nın başlattığı kampanya büyük ilgili görüyor. İl Başkanı Mehmet Saltık, "Ocağa giden gençlerimizden, madde bağımlısı, hırsız, vatan haini, devlet düşmanı olmaz. Alparslan, Fatih, Atatürk, Başbuğ olur. Adam olur. Bunun için diyoruz ki, 'Ey Türk gençliği damarlarındaki asil kanı kirletme, bir kereden bir şey olmaz deme uyuşturucuya hayır de.' Geleceğimizi tehdit eden en acımasız tuzak uyuşturucu belasıdır. Buna dur demek için Bursa Ülkü Ocakları önderliğinde başlattığımız kampanya dâhilinde gençlerimizi ailelerimizi bilgilendirmek adına broşürler hazırlatıp bunları dağıtırken bir yandan da çeşitli seminerler düzenliyoruz. Çocuklarımız ocaklara gelsin burada aile şefkati görecekler kötü alışkanlıklardan uzak duracaklardır. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIYOR 

Bursa sokakları atlara kaldı! Bursa sokakları atlara kaldı!

 Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kenttin farklı noktalarından uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Yakalanan suçlularla birlikte ele geçirilen zehirler korkunç tabloyu gözler önüne seriyor. 

Editör: Bilal Kayaaltı