Bankalar emeklileri müşteri olarak kazanabilmek için çeşitli fırsat seçenekleri sunuyor. Yapı Kredi de onlardan birisi olarak özel bir adım attı. Banka, emeklileri sevindiren kampanyasıyla 7.500 TL’ye kadar maaş promosyonu ve avantajı açıkladı.

Yapı Kredi’nin promosyon sürpriz emeklileri ekonomik yönden azda olsa soluk almalarını sağlamak, bütçelerine katkı sağlamak.

Emekliler için finansal yükü hafifletecek olan Yapı Kredi, emekli müşterilere özel promosyon kampanyası kapsamında ekstra avantajlar ve yüksek tutarlı promosyon ödemeleri sunuyor. Yapı Kredi’nin emeklilere sunduğu avantajlar arasında;

Ücretsiz kredi kartı kullanımı

Mobil uygulama üzerinden ücretsiz EFT ve havale

Düşük faizli kredi imkanı bulunuyor.

Promosyon Ödemeleri Ne Kadar?

Yapı Kredi, emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilere 3 yıllık taahhüt karşılığında 7.500 TL’ye kadar maaş promosyonu sunuyor. Promosyon miktarları aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

3.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 4.500 TL promosyon

Bursa'yla Makedonya arasında ticaret yolu genişliyor Bursa'yla Makedonya arasında ticaret yolu genişliyor

3.500 TL ile 7.500 TL arası emekli aylığı alanlara 5.250 TL promosyon

7.500 TL ile 10.000 TL arası emekli aylığı alanlara 6.750 TL promosyon

10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 7.500 TL promosyon

Yapı Kredi Emekli Promosyonunda Ek Avantajlar

Bu kampanya dışında da Yapı Kredi, emekli müşterilerine özel ek avantajlar sunmaktadır. Fatura ödeme talimatı ve kredi kartı başvurusu ile ek promosyonlardan faydalanabilirsiniz.

Bu avantajlar ve daha fazlası Yapı Kredi’de sizleri bekliyor! Yapı Kredi promosyon kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için Yapı Kredi şubelerini ziyaret edebilir veya Yapı Kredi müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Editör: Bilal Kayaaltı