Profesyonel olduğu dönemde Türk futboluna damga vuran, Trabzonsporda efsaneleşen  İbrahim Yattara, futboldan kopamadı.  Amatör liglerde forma giymeye devam eden siyahi oyuncu, Yeniköy Spor'da hem maçlara çıkıyor hem de genç futbolculara antrenman veriyor. Maçlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yaşlı kurt, çevredeki vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor.

“3 PUAN ALACAĞIZ”

Yılların eskitemediği futbolcu Yattara,  "Takım olarak güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Üst lige çıkmak için maçları kazanmamız, galibiyet serisi yakalamamız lazım. Her çıktığımız maçı, final maçına çıkıyormuş gibi oynayacağız. Çünkü mutlaka üst lige çıkmamız lazım. Şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bugün oynayacağımız maçta inşallah bir sakatlık olmaz ve 3 puan alırız" dedi.

Galatasaray şampiyonluğa koşuyor: 0-3 Galatasaray şampiyonluğa koşuyor: 0-3

"AİLE GİBİYİZ"

Yattara, amatör ligde forma giymekten mutlu olduğunu belirterek, "Futbol benim işim, yeşil sahadan ayrılmak hiç istemiyorum. Yeniköy Spor'da gerçekten aile gibiyim, takım arkadaşlarım, hocalarım hepsi bana saygı duyuyor, ben de onlara. Burada çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Editör: Bilal Kayaaltı