Adaletsiz bir emeklilik sistemi ile karşı karşıya kalan 2000 sonrası SGK’lılar oy kullanırken kendilerini hükümete karşı kırgın olduklarını, küskünlüğün zirve yaptığını  ifade ettiler.

2000 SONRASI SGK MAĞDURLARI ÖNEMLİ BİR MÜCADELE VERİYOR

Ülkemizin dört bir yanından tek bir ses olarak birleşen 2000 sonrası SGK mağdurları, uzun bir süredir emekli olabilmek için büyük bir mücadele vermektedir.

2000 SONRASI SGK MAĞDURLARININ TEPKİLERİ ARTTI

2000 sonrası SGK mağdurları seslerini her platformda duyurmaya çalışıyor. 14 Mayıs’tan önce CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP’li vekiller, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Sinan Oğan 2000 sonrası SGK mağdurlarına desteklerini açıkladı ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan 2000 sonrası SGK mağduriyetiyle ilgili bir açıklamada bulunmadı.

STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARI KİME OY VERECEK?

2000 sonrası SGK mağdurları 2’nci turda kime oy vereceklerini henüz kararlaştırmış değil. Eğer önemli açıklamalar ve liderlerden sözler gelirse 2000 sonrası SGK mağdurları bu durumu değerlendirecektir. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2000 sonrası SGK mağdurlarına kapıları kapatırsa 2’nci turda beklenmedik bir sonuç doğabilir.

Editör: Bilal Kayaaltı