SGK işçilere 30 bin lira destek olacak, yardımla ilgili flaş açıklama yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu vatandaşlara müjdeyi açıkladı, işte detaylar…

İhtiyaç sahiplerini yakından ilgilendiren müjdeyi SGK yaptı. Açıklama az önce geldi. Vatandaşlar büyük katkı sağlayacak ödemeler için basit uygulamayı gözden geçirmekte fayda var.

Son yıllarda devlet tarafından yapılan destek ödemeleri giderek artıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) öncülüğünde gerçekleştirilen bu destek programları, vatandaşlara önemli yardım ve destek imkanları sunuyor. Ancak bu ödemeleri alabilmek için belirli şartlara uyulması gerekiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, vatandaşların sosyal güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli destek ödemeleri yapıyor. Bu ödemeler farklı alanlarda ihtiyaç sahibi olan kişilere yönelik sağlanıyor.

SGK sigortalı vatandaşlara yönelik önemli destek paketlerini devreye almaya devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) son 1 yıl içinde en az 90 gün sigortalı olan kişilere destek ödemeleri yapılıyor. 1 Ocak 2023 tarihindeki asgari ücret zammının ardından destek ödemelerinde artış yaşandı ve tavan ile taban ödeme tutarları belirlendi. Bu destek ödemeleri, çalışanların maddi açıdan desteklenmesini amaçlamaktadır. Ödeme tutarları sigortalının kazancına ve sigortalılık süresine göre belirlendi.

Haberin devamı için tıklayınız:   http://l24.im/XyrMc 

Editör: Bilal Kayaaltı