Son olarak 30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen depremin ardından, Bursa’da bölgeye giderek enkaz altındaki vatandaşların kurtarılmasında büyük caba gösteren AFAD Bursa ekibi, mağdurların takdirini toplamıştı. AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu’yla bir araya gelen Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları ve yönetimi, Mumcu’ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti, plaket verdi. AFAD’ın insani adımlarıyla acıları azalttığını dile getirdi, İzmir’deki felaketteki gayretlerini takdirle karşıladıklarını söyledi.

‘GELECEK İÇİN UMUT VE IŞIK’

Yardım kuruluşlarının koordinasyon içinde olduklarını belirten Başkan Osman İpekçioğulları, ‘Bursa AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu’yu ziyaret ettik, başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarımızı ilettik. 30 Ekim’de İzmir’de ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde AFAD’ın bölgeye intikal edip, canım yanıyor diyenlerin feryadını, çığlık atamayanların bile sesini duyan şuurla çalışmaları, Türkiye’miz için umut, gelecek için ışıktır. Allah, bu kardeşlerimizin ayaklarına taş değirmesin, gayretlerini arttırsın’ diye konuştu.

‘KALBİ SELİM GÖNÜL KÖPRÜSÜ OLUYOR’

AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi. Kalbi Selim’in, yardıma muhtaç insanlarla hayırseverleri bir araya getiren gönül köprüsü olduğuna dikkat çekti. Buluşmanın sonunda Osman İpekçioğulları, günün anısına Mumcu’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi