AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili ve 28. Dönem Bursa Milletvekili adayı Ahmet Kılıç'ın seçim ofisi vatandaşların yoğun ilgisiyle açıldı.

Kılıç’ın seçim ve irtibat ofisinin açılışına, AK Parti Milletvekili Adayı Ayhan Salman, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“GÜVEN VE İSTİKRAR VAR”

Yaklaşan seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Vekil Kılıç, "Kimsenin hayal edemeyeceği ve olamaz dediği 100 yıllık işleri, projeleri AK Parti iktidarı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 21 yılda hayata geçirdik. Bunlarla gurur duyuyoruz. AK kadrolar olarak yorulmadan ‘Büyük Türkiye’ ilkesiyle yolumuza devam ediyoruz. AK Parti'nin çıktığı kutlu yolcuğunda daima halkın hayali neyse onu kendi hedef olarak gördü. AK kadrolar olarak hizmet etmekten, ülkemize eserler kazandırmaktan gururluyuz. Tüm şer ve terör odaklarına rağmen Türkiye'nin her yerinde güven ve istikrar ortamı var. Bu ortamı bozamayacaklar. 14 Mayıs'ta halkımızla beraber kararımızı sandıklara yansıtacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı aziz milletimizin desteğiyle yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz" diye konuştu.

Editör: Bilal Kayaaltı