Bursa’nın tanınan şahsiyetlerinden Alattin Battallar’ın damadı Necati Polat, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Hafta içinde yaşadığı sağlık sorununun ardından hastaneye kaldırılan Polat, yapılan tüm müdehalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Bursa’nın tanınan ismi Polat, Milli Görüş teşkilatlarından olan Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Dergisi, bir dönem Fazilet ve Saadet Partisi’nde siyaset yapmıştı. Önceki dönem AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı görevinde bulunan, 53 yaşındaki iş insanı Necati Polat’ın cenazesi bugün öğlen namazının ardından Erdoğanköy Kent mezarlığında toprağa verilecek.

ARACI KURŞUNLANMIŞTI

AK Parti Bursa’da sosyal işlerden sorumlu il başkan yardımcısı olarak yöneticilik yaptığı dönemde görevinden alınan Necati Polat’ın aracı, kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından kuruşunlanmıştı.

AK PARTİ BURSA’DA BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Necati Polat’ın vefatından dolayı AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı paylaşıldı.

Yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi;

“Önceki dönem İl Başkan Yardımcılarımızdan Necati Polat’ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum dava arkadaşımıza Allah’tan rahmet,ailesine,tüm sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

FARUK ÇELİK: MEKANI CENNET OLSUN

Battalar ailesinin yakın dostu, AK Parti kabinelerinde çeşitli bakanlık görevlerinde bulunan Faruk Çelik’te, sosyal medya hesabından Necati Polat’ın ölümünün ardından üzüntüsünü dile getiren bir masaj paylaştı.

Çelik, mesajında: “ Genç yaşta bir mücahit kardeşimizi daha hakka uğurluyoruz. Uzun yıllar beraber yol yürüdüğümüz NECATİ POLAT kardeşim Sen davası için yaşayan,mücadele eden bir kardeşimizdin biz buna şahidiz Rabbim rahmet eylesin mekanın cennet olsun. Aile başta olmak üzere bütün dostların başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin” şeklinde ifadeler kullandı.

Editör: Haber Merkezi