İsmail Ersan- Yalova

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın korona vakalarında en çok artışın olduğu iller arasında gösterdiği Bursa’da 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilirken, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’in danışmanı Mustafa Altıner’de de virüse rastlandı. Başarılı danışmana yapılan test sonucu pozitif çıktı.

Tedavisi evde devam eden Altıner, sağlığının gayet iyi olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Altıner, yaptığı paylaşımda, tedbirli olmak şart, zira virüs çok hızlı yayılmaya başladı’ şeklinde uyarıda bulundu. Altıner'in takipçileri, paylaşıma yüzlerce geçmiş olsun notu yazdı.

‘EVE HAPSOLMAK ÇOK SIKICI’

İşte Altıner’in sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:“Test sonucum #Pozitif çıktı. Çok şükür herhangi bir sorun yaşamadan evde izole ediyorum kendimi. Nasil veya kimden bulaştı bilmiyorum ama çok ani gelişti. En güzel yanı kimseyle temasta olmamak oldu. Allah herkesi korusun. Hastalara da şifa versin.Tedbirli olmak şart zira çok hızlı yayılmaya başladı. Sağlıkla kalın. Hiç sıkıntı yaşanmadan atlatacak olsanız da eve hapsolmak çok sıkıcı.”

Editör: Haber Merkezi