Ramazan ayının bereketli atmosferini fırsat bilen önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın birçok mahallesinde vatandaşla buluşuyor, iftar ve sahur sofralarına misafir oluyor.

Halkla şehir ve ülke gündemini değerlendirdiklerini söyleyen Altepe, “14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarımızdan AK Parti’ye oy istiyoruz, kentimizle ilgili değerlendirmeler yapıyoruz” dedi.

“MAHALLE KÜLTÜRÜ ÇOK ÖNEMLİ”

Mahalle kültürünü yaşatmak zorunda olduklarını söyleyen Recep Altepe, “Bizim önceliğimiz mahallede huzur ve komşuların bir birlerine olan samimiyeti. Bizim medeniyetimiz beşeri ilişkilere önem vermemizi istiyor, bu sayede kardeş olduğumuz anlarız.  Her şeyden önce sahiplenme kültürünü genişletmeliyiz.  Şehri altınla kaplasanız da, her şey çok güzel olsa da huzur olmadıktan sonra ne anlamı var? Bir mahalledeki bütün sıkıntılar mahalle halkıyla çözülür. Herkes kendi mahallesine sahip çıkarsa, orada sıkıntı yaşanmaz. Bursa’mız hepimizin önceliği, kıymetlisidir. Ramazan’ın kuşatıcılığından istifade ediyor, selamı, samimiyeti hemşerilerimizle paylaşıyoruz” dedi.

Altepe'nin  Namık Kemal Mahalllesi'ne gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, milletvekili adayı Fuat Alpaslan ve il yöneticileri katıldı. 

Yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Namık Kemal Mahalle Muhtarı Necmettin Geniş, herkesin sevgisini kazanan adımlar atmaya devam ediyor. 

Editör: Bilal Kayaaltı