Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki evlerinden mantar toplamak için ayrılan Huriye Helvacı ve oğlu Osman Helvacı'dan bir daha haber alınamadı. Yakınlarının 112 Acil'e yaptığı ihbar üzerine Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, Jandarma komando ve arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan çalışmada anne ve oğlunun en son akşam saatlerinde Kocacam köyü civarında görüldüğü tespit edildi.

Üfürükçü çetesine operasyon
Üfürükçü çetesine operasyon
İçeriği Görüntüle

Huriye Helvacı ve oğlu Osman Helvacı'nın (5) mantar toplamak için evinden ayrıldığı ihtimali üzerinde duran ekipler, bölgede arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece boyunca devam eden çalışmalara ailenin yakınları ve köylüler de destek verdi. Dron ve köpeklerle yapılan çalışmalarda şu ana kadar anne ve oğluna ait bir ize rastlanılamadı.

HALA HABER YOK

Arama çalışmalarına katılan Muharrem Tavukoğlu, "Bütün arkadaşlarımızla, gençlerimizle birlikte en son görüldüğü alana geldik, arama çalışmalarımızı gece boyunca sürdürüyoruz. Dağ taşı arıyoruz. Saat şu an 02.00 oldu. Aramaya devam ediyoruz, inşallah sağ salim bulunuz. En son anne ve oğlu Kocaçam köyünde görülmüş. Birkaç yerde daha gördüklerini söyleyenler var ama henüz bir ize daha rastlayamadık. Bulmaya çalışıyoruz, eğer bulamazsak yarın arama çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.