Süleyman Soylu’nun ardından İçişleri Bakanı olan Ali Yerlikaya ile birlikte,  uyuşturucu başta olmak üzere, mafya ve suç örgütlerine yönelik operasyonlarda ciddi başarılar elde ediliyor.

SİLAHLAR İNCELEMEYE ALINDI

Akıllara durgunluk veren olay, İstanbul  Eyüpsultan Düğmeciler Mahallesi’nde yaşandı. 34 BEA 135 plakalı hafif ticari araçta bulunan şüpheli sürücü, polisin ‘dur’ ihtarına uymayınca polisler şüpheli aracın peşine düştü. Polisler ekipleri yaşanan kovalamacada araçla kaçan şüphelilerin arkasından ateş açtı. Açılan ateş sonucu kurşunlar aracın arka camına isabet ederken şüpheliler araçla Düğmeciler Mahallesi Esma Sultan Sokak’ta kaza yaptı. Aracı sokak ortasında bırakana şüpheliler hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri sokağa giriş ve çıkışları kapatarak uzun süre incelemelerde bulundu. Polis ekipleri aracı incelediklerinde aracın bagajında birden fazla maske ve çok sayıda otomatik silah buldu. Tespit edilen silahlar olay yeri inceleme ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Kaza sonrası terk edilen araç ise detaylı incelenmek üzere çekici yardımıyla emniyete götürüldü.

Bursa'da jandarmadan alkol operasyonu Bursa'da jandarmadan alkol operasyonu

 

Ölü ve yaralının olmadığı olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

İstanbul'daki araçtan çıkan silahlar, suç örgütlerinin pervasızlığını gözler önüne sererken,  bir kere daha akıllara Süleyman Soylu  geldi.

Editör: Bilal Kayaaltı