İş insanı Armağan Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda teşkilat mensupları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen buluşmada CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Bursa İl Başkanlığı’nda tarihi anların yaşandığı Gümüş’ün adaylık açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Murat Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Meclis Üyesi Oktay Altun, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Ocak, önceki dönem Yıldırım Belediye Başkanı Adayı ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Milletvekili Aday Adayları Funda Türkcoş Pekiner, Engin Tamer Dede, Metin Türk, Gamze Pamuk Ateşli, Artvin Kafkas Ahıska Batumlular Konfederasyonu Başkanı Bahadır Manasoğlu, Arsiyad Başkanı Gürsel Durmuş gibi isimler yalnız bırakmadı.

“BAŞIMI YASTIĞA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KOYUYORUM”

Gümüş yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu topraklardan aldığı güçle, umutla geleceği inşa etmeye söz verenlerin buluştuğu yer olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir mensubu olmaktan her daim gurur duydum ve duymaya da devam edeceğim. Hani şair diyor ya ‘Ben bir cesaret gösterisi derdinde değilim. Benim yaptıklarımı aslında herkesin yapması lazım.’ İşte Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yapmış olduğumuz faaliyetler ve çalışmalar, ülkeme ve yaşadığım şehre olan görevimi yerine getirmeme, başımı yastığa gönül rahatlığıyla koymamı sağladı. Bu topraklar bana ne kazandırdıysa en azından bir kısmını bu topraklara iade etmeme vesile oldu. Burada beni yalnız bırakmayan ve telefonumu destek mesajlarıyla dolduran tüm geniş aileme teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

“BU SEÇİMİ GENÇLER KAZANACAK”

Şimdi ülkemizin ve şehrimizin önünde engel olan taşları kaldırıp atma zamanı diyen CHP Bursa Milletvekili aday adayı Armağan Gümüş, sözlerini şöyle sürdürdü, “Yarınlara umutla bakmak için artık taşın altına elini koymak yetmiyor, taşları yolun ortasından kaldırıp atmak da gerekiyor. Şimdi ülkemizin ve şehrimizin önünde engel olan taşları kaldırıp atma zamanı. İşte bu amaçla ülkeme ve şehrime daha fazla hizmet etme inancıyla 22 Mart 2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekilliği Aday Adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Bu seçimi; depremde yanında devleti göremeyen afetzedeler kazanacak.

Bu seçimi; en güzel yıllarını kaygıyla geçiren gençler kazanacak. Bu seçimi; evladına harçlık veremediği için ağlayan analar kazanacak.

Bu seçimi; akşam eve eli boş dönen babalar kazanacak.

Bu seçimi; bayramda torununa harçlık veremeyen emekliler kazanacak.

Bu seçimi; barınacak yer dahi bulamayan öğrenciler kazanacak.

Bu seçimi; sattığı ürünü yerine koyamayan esnaf kazanacak.

Bu seçimi; 3-5 devlet kurumundan maaş alanlar değil, asgari ücretle iş bulmaya çalışan gençler kazanacak.

Bu seçimi; çalıştıkça zarar eden çiftçi kazanacak. İnanıyorum ki 14 Mayıs 2023 tarihinde hep birlikte değişimin tohumlarını atmış olacağız. Topyekûn bir değişimin başlangıcını birlikte başlatacağız. Bursa ve Türkiye bu düzeni değiştirecek. Sözlerime son verirken tüm halkımızın duasına ve desteğine talip olduğumu belirtmek istiyorum. Basın toplantımıza katıldığınız ve dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.”

Armağan Gümüş Kimdir?

1970 yılında Artvin’in Şavşat ilçesinde dünyaya geldi.

Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesi mezunudur.

Çalışma hayatına 1988-1998 yılında Tofaş Otomobil Fabrikasında başladı.

Çalışma hayatını kendi kuruculuğunu yaptığı Teknik16 firmasında ülke ve şehri sanayisine değer katan ürünlerin üretim ve satışı ile devam etmektedir.

Atatürkçü Düşünce Derneği,

Artvin Vakfı,

ARSİYAD, (Artvinli Sanayici İş Adamları Yönetici ve Serbest Meslek Mensupları Derneği)

DOTEK (Doğal taş Makina ve Teknolojileri Üreticileri Derneği) üyesidir.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyeliği yaptı ve partisinin meclis kontenjan adaylığı süreçlerinde bulundu.

Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Editör: Haber Merkezi