Trabzonspor'un eski başkanı evinde ölü bulundu Trabzonspor'un eski başkanı evinde ölü bulundu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oynanan 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yendi. Organizasyonda 9 maçı da kazanan Filenin Sultanları, 2019 yılında şampiyonluğu kaybettiği Sırbistan’dan rövanşı aldı.

Mücadelenin ilk seti karşılıklı sayılarla başlarken iki takım da birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Kıran kırana geçen setin son bölümünde Filenin Sultanları, skoru 24-23’e taşısa da üst üste yapılan hataların ardından Sırbistan ilk seti 27-25 kazanarak durumu 1-0’a getirdi. İkinci sette Melissa Vargas’ın skorer oyununa Ebrar Karakurt’tan da destek gelince Ay-Yıldızlılar skoru 8-6’ya taşıdı. Setin kalan bölümünde Ebrar va Vargas’ın sayıları ile etkili olan Filenin Sultanları, seti 25-21 kazanarak durumu 1-1’e taşıdı.

Maçın 3. setine Gizem’in muhteşem savunması ve Vargas’ın sayıları ile başlayan milliler, Sırbistan’ın Lazovic ve Popovic ile yakaladığı seriye cevap veremedi ve seti 25-22 kaybetti.

4. sete etkili başlayan Sultanlar, Vargas’ın sayıları ile üstünlüğünü korudu ve 25-22 ile setlerde durumu 2-2’ye getirdi. Final setinde, 41 sayıya ulaşan Vargas ile oyuna tutunan Filenin Sultanları seti 15-13 kazanarak FIVB Milletler Ligi'nin ardından Avrupa Şampiyonası'nda da altın madalya kazandı.

Editör: Bilal Kayaaltı