Tarım alanında ekonomiye katkıda bulunan çiftçilerin yüzü gülecek. Bakanlık duyuru yaptı. TC kimlik numarasına göre ödeme yapılacağı bildirildi. İşte detaylar.

Bankalar çiftçiler için kesenin ağzını açtı. 10 Ekim 2023 tarihinden itibaren Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Tarım Kredi Kooperatif aracılığıyla hesaplara ödemeler yapılacak. Destek ödemelerinden yararlanmak için gereken şartlar ve başvuru ayrıntıları aşağıda yer almaktadır.

 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK

Çiftçilerin 2022 yılı için desteklemeden yararlanabilmeleri için Tarım ve Orman Bakanlığı’na kayıtlı olmaları gerekmektedir. Ayrıca, destekleme başvurusunda bulunmaları da zorunludur. Bu destekler, 2022 yılındaki tarımsal üretim miktarına göre belirlenecektir.

Bursa’nın  mobilya temsilcileri Milano fuarına çıkarma yaptı Bursa’nın mobilya temsilcileri Milano fuarına çıkarma yaptı

Detaylı bilgilere ulaşmak ve başvuru süreçleri hakkında bilgi edinmek için Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, ilgili bankaların şubeleri de konuyla ilgili bilgi sağlayabilir. Çiftçilerin bu şartlara dikkat etmeleri ve gerekli başvuruları yapmaları önemlidir.

Editör: Bilal Kayaaltı