Emeklilere yapılacak olan zam merakla beklenirken, SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur’lulara bayram yaptıran haber geldi. Emekli ikramiyelerine baş döndüren zam Ankara kulislerinden konuşuluyor. Artışın yüzleri güldüreceği belirtiliyor.

Emeklilere verilecek olan bayram ikramiye sinde yapılacak olan artışın ne kadar olacağı merak konusu oldu.

Türkiye'nin milyonlarca emeklisi, yılın ikinci bayramında alacakları ikramiye tutarıyla ilgili merak içinde bekliyor.

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri için heybetli bir ikramiye zamının söz konusu olduğu kulislerde konuşuluyor. Bu sızan gizli bilgiler, emekliler arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

EMEKLİ İKRAMİYESİ 3 BİN LİRA MI OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, "Emeklilerimizin bayram ikramiyesini 2 bin liraya çıkardık, şimdi bu rakamı daha da yukarıya çıkarmanın hesabı içerisindeyiz" şeklinde bir ifade kullanması, ikramiye tutarında bir artışın söz konusu olduğunu işaret etti.

Emeklilerin yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedefleyen bu zam düzenlemeleri, büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde yapılan düzenlemeyle ikramiye miktarı 1.000 TL'den 2.000 TL'ye yükseltilmişti. Şimdi ise Kurban Bayramı'nda yapılacak zamla birlikte ikramiye miktarının 3 ile 4 bin TL'ye çıkabileceği konuşuluyor.

Editör: Bilal Kayaaltı