Çifte bayram yaşatacak yeni gelişme. Emeklilere Kurban öncesi 5.000 TL verilecek. Hesaplara yatacak olan para için düğmeye basıldı. SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT’den emekli olanlara verilecek olan rakam sevinç meydana getirdi.

Maaşlara yapılacak olan artış öncesi emeklileri memnun edecek son dakika haberi geldi. Bayram sevinci yaşatacak haberle ilgili olarak emeklilere 5.000 TL verilecek hemen hesaplarına yatacak. SSK Bağ-Kur, 4C ve EYT emeklisi için adım atıldı.

Emekliye çifte bayram yaşatacak yeni ödeme müjdesi az önce geldi. SSK BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklisi için duyuru yapıldı. Maaşa ek 5.000 TL ödeme hesaplara aktarılacak. Bayram öncesi emekliler hem bu ödeme ile hem de bayram ikramiyesi ile çifte bayram edecek. Kurban Bayramı öncesi bayram ikramiyesi almaya hazırlanan emekliler devlet bankaları tarafından verilecek 5000 TL ödeme ile bayram öncesi rahat bir nefes alacak. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine emekliye 5000 TL promosyon ödemesi yapmaya hazırlanıyor. Haziran ayı promosyon ücretleri duyuruldu başvurularda başladı.

Kurban bayramına doğru geri sayım devam ederken bir yandan da emekliler yapılacak ödemeler merakla araştırıyor. Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam müjdesi Geçtiğimiz günlerde gelmişti. Şimdi de gündemde emekliye ek ödeme var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliye ek ödeme için kamu bankalarına talimat verdi. Erdoğan'ın talimatı Sonrasında da harekete geçildi. Kamu bankaları Kurban Bayramı öncesi emekliye 5.000 TL'lik ek ödeme yapacak. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank duyurdu. Maaşa ek 5.000 TL ödeme için başvurular başladı. Kurban Bayramı öncesi emeklinin kazanımı son derece yüksek olacak. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi bu ödemeden faydalanacak. Kamu bankalarının emekliye ödeme imkanları ve detaylar haberimizde…

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ EMEKLİYE MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Kurban bayramına doğru geri sayım devam ederken emekliye de müjde üstüne müjde geliyor. Emekli maaşı alan vatandaşlara bayram ikramiyesi müjdesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. SSK BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklisi Milyonlarca kişi kurban bayramı öncesi Bayram ikramiyesini zamlı alacak. Bayram ikramiyesi ile ilgili Rakamlar da ortaya çıkmaya başladı. Gelen son dakika bilgisine göre bayram ikramiyesi için 3.000 TL rakamı masada.

EMEKLİYE 5000 TL’DE EK ÖDEME

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'tan emekliye Kurban Bayramı öncesinde sürpriz ödeme duyurusu geldi. Emekli maaşı alanlara 5.000 TL de ek ödeme verilecek. 3 kamu Bankası açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine harekete geçirdi. SSK BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklisi Milyonlarca kişi ödemeden yararlanma şansını elde edecek.

Kamu bankalarının emekliye yapacağı bu ödeme için tek bir şart bulunuyor. Maaşını taşıyarak 3 yıllığına bu bankalardan birinden almayı taahhüt eden emekliler ek ödeme alma hakkına sahip oluyor. Devlet bankaları, aynı zamanda emekli müşterilerine ekstra avantajlar da sunuyor. Ücretsiz havale ve EFT dahil olmak üzere emekli maaşı alanlara düşük faizli kredi imkânları da kamu bankaları tarafından sağlanacak.

Editör: Bilal Kayaaltı