Flaş gelişme duyuruldu. Emekliler bayram yapacak. Toplu ödeme şaşkına çevirecek, SSK, BAĞ-KUR, 4C emeklisinin IBAN numarasına 25.000 TL yatırılacak. Bu para karşılıksız hibe şeklinde olacak ve geri istenmeyecek.

İktidar vatandaşlarla ilgili yeni adımlar atmaya devam ediyor. Geri ödemesiz krediler yola çıktı, hesaplara yatacak.

Kurban bayramı öncesi emeklinin cebi para dönüp taşacak. Emeklilere IBAN numarasına 25.000 TL toplu ödeme yapılacak. Ödemeden yararlanmak için birkaç şart var ama ödeme tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olacak. SGK'dan Toplu para almak isteyen emekliler dilekçe yazmak zorunda. Bayram öncesi toplu para alma hakkınızı değerlendirmek için süreyi kaçırmayın. SGK'dan emekliye 25.000 TL'lik toplu para ödemesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için Kurban Bayramı öncesi SGK'dan Toplu para ödeme müjdesi geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre kurban bayramında paraya ihtiyacı olan emekliler Dilekçe ile başvuru yaparak 25.000 TL'lik Toplu para ödemesi alabilecek. SGK'dan Yapılan bu duyuru milyonlarca emekli tarafından sevinçle karşılandı. Ancak bu ödemeden yararlanmak için SGK tarafından aranan bazı şartlara uygun olmak gerekiyor. Konu ile ilgili detaylı açıklama yapan Sosyal Güvenlik Kurumu 25 bin TL'lik ödeme için tüm şartları ve detayları aktardı. Bayram öncesi Toplu para almak isteyen 4A 4B 4c emeklisi için.. 

EMEKLİNİN IBAN NUMARASINA 25.000 TL YATIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu milyonlarca emekliliğe güzel haberi bu sabah saatlerinde duyurdu. Bayram öncesi Nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için SGK tarafından 25.000 TL'lik Toplu para ödemesi yapılacak. SGK'dan yapılan açıklamada 25.000 TL toplu ödemeden faydalanmak isteyen emeklilerin Dilekçe ile başvuru yapması gerektiği bildirildi.

4A 4B 4C emeklileri için sağlanacak olan toplu ödeme nakit avansı olarak verilecek. Emekli maaşı başvurusu yapmalarına rağmen henüz maaşı bağlanmayan emekliler Nisan Mayıs ve Haziran ayı maaşlarını toplu olarak SGK'dan alma şansına sahip olacak. Ayrıca emekli bayram ikramiyesi de Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Çift olarak yatırılacak. Fakat dilekçe vermeyen emekliler ödemeden faydalanamıyor.

DİLEKÇE İLE SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA BAŞVURAN EMEKLİ ALIYOR

SGK tarafından sağlanacak olan 25.000 TL nakit avans için bazı şartlara uygun olmak gerekiyor. Özellikle Mart ayında EYT yasası kapsamında emeklilik dilekçesi veren Fakat henüz maaşı bağlanmamış olan emekliler için ödeme yapılacak. Aynı şekilde SSK ve BAĞ-KUR’dan emekli olmak için dilekçe veren ancak maaşı 90 gün geçmesine rağmen hala bağlanmamış olan emekli adayları da ödeme almak için başvuru yapabilecek.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emeklilik için nakit avans kullanmak isteyenlerin başvurularını bir an önce gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu hafta için SGK'ya 25.000 TL Toplu para ödemesi için başvuru yapanlar bayram öncesi ödemelerini alabilecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bağlanacak olan nakit avans IBAN numarası üzerinden emeklinin hesabına aktarılacak. IBAN’a 25.000 TL Ödeme yapacak olan SGK emekli maaşı bağlandıktan sonra taksitli olarak bu ödemeyi maaşınızdan kesecek.

Editör: Bilal Kayaaltı