Vişne Caddesi’nin 1,5 kilometrelik bölümünün trafiğe kapatılarak düzenlenen iftar yemeğine Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, BTSO Meclis Başkan Yardımcısı Metin Şenyurt, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, siyasi partilerin, STK’ların temsilcileri ile BEKSİAD üyeleri ve eşleri olmak üzere yaklaşık 11 bin kişi katıldı.

BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız iftar programında yaptığı konuşmada hoşgörü ve paylaşımın anlam kazandığı mübarek ramazan ayında iki yıl aradan sonra yine iftar sofrası etrafında buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

BEKSİAD olarak her yıl üyeler ve aileleriyle birlikte düzenledikleri geleneksel iftar programını bu sene tüm sektör mensuplarıyla, paydaşlarıyla aileleri ve çalışanlarıyla birlikte faaliyet gösterdikleri Vişne Caddesi üzerinde yapmaya karar verdiklerini ifade eden Yıldız, “İftar programımızı hep birlikte yapmaya karar verdik. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Bu mutluluğu, bereketi, rahmeti hep beraber yaşamak istedik. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın, ülkemize de dirlik düzenlik versin” dedi.

YILMAZ: VİŞNE CADDESİ ESNAFI GÖZ BEBEĞİMİZ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yaptığı konuşmada, BEKSİAD ailesinin ne kadar büyük bir aile olduğuna şahitlik ettiklerini belirterek, şöyle devam etti: “Nasıl çocuklarımız bizlerin göz bebeği ise bebe ve çocuk konfeksiyonunda dünya markamız olan Vişne Caddesi esnafı da şüphesiz ki Yıldırım Belediyesi’nin göz bebeği. Ramazan ayı her açıdan bereketli. Yıldırım Belediyesi olarak Ramazan’ın bereketinden istifade etmek adına kurduğumuz aşevinde her gün yaklaşık 2 bin aileye sıcak yemek ikram ediyoruz. Gıda ve protein paketlerimizle ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Önümüzde bayram var. Kıymetli, hayırsever iş adamlarımızın desteği ile yine çocuklarımızı sevindireceğiz.”

YAZICI: BEREKET SOFRASI

Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı da iftarda yaptığı konuşmada, muhteşem bir sofrada birlik beraberlik içinde iftar yaptıklarını ifade ederek, “Bu sadece bir iftar sofrası değil. Bu gönüllerin beraber olduğu birlik ve beraberliğimizin en güzel nişanesi olan bir rahmet sofrası, bir bereket sofrası. Çok güzel bir aile tablosunu burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Böyle güçlü aileler, milletler oldukça hiç şüphesiz çok güçlü bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu kıymetli birliktelikler önemli. İlçemizin huzuruna, istikrarına, güvenine çok büyük katkı sağlayan çok önemli buluşmalar. Sadece ilçemizin ve ilimizin değil, ülkemizin en büyük sanayi, ticari ve istihdam üretim merkezi olan Vişne Ticaret Bölgemizin çok değerli esnaf ve iş adamlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi